78151

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Radim Polášek (e-mailem) --- 2. 12. 2005
Re: ceny cukru

No nevím, dříve byla negativní zpráva to, že cena cukru stoupala až na těch
25 za kilo a kdo přišel na levný cukr v nějakém supermarketu, tak to tady
psal.
Nějaký vliv to snižování ceny cukru na snižování ceny medu mít asi bude, ale
asi nijak moc velký.
Před pár dny jsem viděl v jednom supermarketu jelení maso, bratru okolo 240
za kilo. Když relace cukr a med přenesu na maso, obdoba by mohla být, že by
někdo chtěl snížit cenu toho jeleního, protože cena špekáčků klesla z 48 na
40za kilo.

R. Polášek

----- Original Message -----
From: "Havlík" <e-mail/=/nezadan.iol.cz>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Thursday, December 01, 2005 3:58 PM
Subject: ceny cukru


> jistě jste se již dozvěděli tu negativní zprávu-pokles ceny cukru v EU.Co
> myslíte, jak se budou vyvíjet výkupní ceny medu ?Už je slyším, cukr je
> levnější, med nikdo nekupuje, všichni sladí cukrem, víc jak 15-17 Kč za
med
> vám nemůžeme dát, to víte světová cena medu...bla, bla,

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13440


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu